Black Friday Genti si Accesorii Romania 2020

Black friday este ziua cu cele mai mari reduceri din an. Cauti o geanta din piele de calitate, ieftina la promotie? Vezi lista cu cele mai apreciate magazine de genti online si accesorii pentru barbati si femei, curele si bratari, participante la Black Friday Romania 2020. Prinde cele mai bune promotii la genti si accesorii dama si barbati din 2020

Top magazine cu genti, posete si accesorii participante la Black Friday

black friday karine.jpg
Black friday Karine: 29 Noiembrie - 02 Decembrie

Black Friday Karine va fi in perioada 29 noiembrie- 02 decembrie si vom avea reduceri de 30% la toate produsele. Perioada coincide cu BF international si aici avem sustinerea furnizorului cu un pret special a.i. sa putem sustine si noi aceasta reducere. in perioada in care face "toata lumea" gen Emag (15Nov)... pe Karine vor fi reduceri de 20%. Pe Karine gasesti produse de calitate, genti piele naturala Tuscany Leather (genti dama, barbati, rucsacuri, serviete), bratari din piele naturala de piton la preturi mici.
wildinga black friday.jpg
Black friday Diamanti: 13 Noiembrie - 25 Noiembrie

In perioada 13 - 25 noiembrie 2019 Diamanti va derula campania BLACK FRIDAY 2019 pentru toate produsele din sectiunea dedicata de genti de dama din piele naturala si accesorii de lux.